We zijn vernieuwend in onze benadering van een modern bedrijf. Check de aanbevelingen van gebruikers!

Bij het opstarten van mijn bedrijf Yoga Sadhana – City Yoga Retreat Vlissingen werd ik door SlimBedrijf vakkundig geadviseerd en kon zo meteen professioneel aan de slag. Met elk vraag, hoe klein ook, werd ik meteen geholpen. Dit gaf een erg ontspannen gevoel – vooral als beginnende ondernemer.
Sascha Pfeifer, Yoga Satyam
Eind 2013 heb ik gekozen om samen met Slimbedrijf.nl een platform te bouwen voor boekhouding en bedrijfsdiensten. Arjan leverde mij de naam voor een nieuwe samenwerking.
Jos van der Tak, van der Tak accountancy
Ik heb Arjan gevraagd het sales systeem van Skidôme te profesionaliseren.  Als enige aanbieder toont Slimbedrijf.nl direct zelf initiatief en vroeg door naar ons verzoek (……..) Daarnaast verdiept hij zich goed in zijn klant waardoor hij door de klant niet voorziene problemen zowel in het heden als in de toekomst voor is. Ik kan Arjan zeker aanbevelen vanwege zijn professionele en tevens persoonlijke aanpak.

Tommy van Overmeeren, Skidome Terneuzen
Via Slimbedrijf.nl heb ik een fantastische leer- en werk plek als junior account manager gekregen.Ik merk dat Slimbedrijf.nl snel analyses maakt. Ik verwonder me over de prijs- kwaliteit verhouding. Er zijn simpele verbeteringen te detecteren. Via mijn opleiding leer ik de theorie over grote bedrijven, er zijn weinig lessen over de pragmatische en persoonlijke aanpak van Slimbedrijf.nl om  MKB bedrijven, Kleine zelfstandigen en grote zelfstandig te laten samenwerken. 
Suzan Pan, Stagiair junior accountmanager
 Als freelancer heb ik met plezier samengewerkt met Slimbedrijf.nl. Arjan heeft me geholpen met de inrichting en het invullen van mijn eigen werkzaamheden. Zijn persoonlijke benadering maakt hem een prettige en betrouwbare bedrijfsadviseur. Ik ben verrast door het innovatieve concept, waardoor ik tegelijkertijd klant was maar ook werkzaamheden kon uitvoeren voor klanten van Slimbedrijf.nl.
Moniek Hak, Freelance Fiscalist
Slimbedrijf.nl heeft voor ons (www.fotocpd.nl) de boekhouding en de balans tot in de puntjes verzorgd. Wij waarderen het persoonlijke contact met de medewerkers van Slimbedrijf en het meedenken met onze bedrijfsvoering De gratis bedrijfsscan is van harte aan te bevelen.
Erik Put, Foto-atelier CPD
Arjan is een fantastisch man om mee te communiceren. Hij heeft verstand van financien en connecties leggen. Communiceren is waar hij goed in is. Dit uitbeelden in media was voor mij een plezier. Zowel de opdrachten als het contact. En altijd snel reactie! 
Akha Hulzebos, Ginge, grafisch ontwerper
Gratis Bedrijfscheck?

Wil je ook weten waarom de bedrijfscheck zo waardevol is geweest?

Je verdient ons starterspakket! Koop nu of doe de gratis bedrijfscheck!
Gratis Bedrijfscheck?